Naar inhoud

Kijk alles van VTM en zoveel meer. Waar, wanneer en hoe jij het wil. Veel kijkplezier!

Open Keuken met Sandra Bekkari

Open Keuken met Sandra Bekkari

Productiejaar
2018
2 seizoenen

Voedingscoach en gezondheidsgoeroe Sandra Bekkari tovert gezonde en makkelijk te bereiden gerechten op tafel die door jong en oud gesmaakt worden.

Genre
Culinair
Taal
Vlaams
Kijkwijzer
Dit programma bevat productplaatsing

Afleveringen

145 afleveringen

Op het menu: spaghetti courgetti à la bolognaise & citruslimonade.
Op het menu: granola met chocolade & wraps met wokgroenten en kalkoenblokjes.
Op het menu: Provençaalse mosselen met ovenfrietjes en mayonaise.
Op het menu: kip met gepofte prei, prinsessenbonen en appel-mosterddressing.
Op het menu: pizzeta's & blauwe bessen ijslolly's.
Op het menu: geplette aardappel met tuinkruiden, garnalen en eitjes & eiersalade met bieslook en tomaat.at.
Op het menu: salade met nectarine, basilicum en tomaat & soep van courgette en rucola.
Op het menu: kalkoenblokjes met mangokokossaus en broccoli.
Op het menu: varkenshaasje met knolselderpuree en shiitake.
Op het menu: zalm met kruidenkorst en chocolademousse.
Op het menu: vogelnestjes met mozzarella en courgetteslierten & smoothie van blauwe bessen.
Voedingscoach Sandra Bekkari deelt haar gezonde leefwijze met kijkend Vlaanderen. In haar keuken bereidt ze gemakkelijk gerechten, die niet veel tijd kosten en vooral lekker en gezond zijn.
Op het menu: Kip met ananas en amandeldressing & chocolaatjes met studentenhaver.
Voedingscoach Sandra Bekkari deelt haar gezonde leefwijze met kijkend Vlaanderen. In haar keuken bereidt ze gemakkelijk gerechten, die niet veel tijd kosten en vooral lekker en gezond zijn.
Op het menu: lasagne met aubergine en rodebietensap met appel en gember.
Op het menu: Groentelasagne met ricotta en gerookte zalm & salade met avocado en gerookte zalm.
Op het menu: Zoete puntpaprika's & wortelsoep met frisse toets.
Op het menu: Amandelbroodje & havermoutkoekjes met chocolade.
Op het menu: Mc Sana met ovenfrietjes.
Op het menu: Tortilla met honingtomaten en spinazie & ricotta met munt, limoen en pruimen.
Op het menu: gegratineerde hespenrolletjes met witloof & bloemkoolsoep met geroosterde hazelnoten.
Op het menu: Kabeljauwhaasje met amandelkorst en wortelpuree & mango-vanille smoothie.
Op het menu: rucolasalade met buffelmozzarella en zoete aardappel & amandelgebak met blauwe bessen.
Op het menu: zuiders kalkoenstoofpotje met zilvervliesrijst.
Op het menu: kaascrackers & scampi diabolique
Op het menu: broccolicouscous met spinazie, rosbief en dragondressing.
Op het menu: schelvishaasje uit de oven met shiitakes, kerstomaatjes en tijm & quinoa caprese.
Op het menu: peterseliegehaktballetjes met frietjes van pastinaak & pastinaak-broccolisoep.
Op het menu: pasta met paddenstoelen en kerstomaatjes & aardbeiencoulis met Griekse yoghurt en granaatappelpitten.
Op het menu: vanillewafels met vers fruit & tomaat met spinazie en spiegelei uit de oven.
Op het menu: varkensmignonette met quinoa, portobello en sinaasdressing.
Op het menu: soep van geroosterde pompoen & mediterraanse torentjes van courgette, tomaat en mozzarella.
Op het menu: chicken nuggets met sesamkorst en groentefrieten & rode vruchten soepje met speculaas.
Op het menu: viscurry met tomaat en kurkuma & matcha latte.
Op het menu: healthy brownies.
Op het menu: lamskoteletjes met worteltjes en broccolistoemp.
Op het menu: knapperige salade van falafel en tzatziki & hummus van rode biet.
Op het menu: havermoutpannekoekjes met appel en kaneel & witloof-preisoep met appel.
Op het menu: chicken tikka masala & appel-kokoswaterdrink.
Op het menu: groenteschotel met paddestoelen en kalfsgehakt & gemarineerde peren met pure chocoladesaus.
Op het menu: krachtige kippensoep met shiitake & superfood omelet.
Op het menu: rozijnenbrood met walnoten & salade van gegrilde geitenkaas met verse vijgen.
Op het menu: soep van geroosterde venkel, wortel en gember & speltwraps met ricotta en gerookte zalm.
Op het menu: muffins met bramen & smoothie van ananas, munt & yoghurt.
Op het menu: tataki van zalm met wokgroenten en avocadomayonaise & hot ginger lemon tea.
Op het menu: salade van butternut met kikkererwten en granaatappeldressing & kokosballetjes met noten en chocolade.
Op het menu: minestrone & spelttoast met verse sardines, tomaat en knoflook.
Op het menu: kalfslapjes met regenboogwortels & pittige borrelnootjes.
Op het menu: homemade chocolade pops & kruidige pilaf met selder, prei en scampi's.
Op het menu: verrassend dessertglaasje & pittig kipslaatje met witloof en honing-mosterd vinaigrette.
Op het menu: steak tartaar met potato wedges en groentesoep à la minute.
Op het menu: ovengebakken Hokkaïdo-pompoen met notengremolata en spiegelei.
Op het menu: kalkoenfajita's met paprika en een chocolade mug cake.
Op het menu: roodbaars uit de oven met venkel, wortel en komijn en een hapje van platte kaas met gember, wortel en mandarijn.
Op het menu: havermoutburgers met mozzarella, knolselder en guacamole en spelttoast met guacamole, ei en bieslook.
Op het menu: tabouleh van bloemkool, kikkererwten en granaatappel & snelle tomatensoep met geroosterde puntpaprika's.
Op het menu: gekarameliseerde kalkoenblokjes met sashewnoten & groentechips.
Op het menu: cake van zoete aardappel & croque van zoete aardappel met cottage cheese en scheuten.
Op het menu: lengfilet in papillot met groenten en krielaardappeltjes & crumble van appel, blauwe bessen en frambozen.
Op het menu: kalfsoesters met rodekoolpuree en beukenzwammen & worteldip met curry en appel.
Op het menu: parelhoen met notenkorst, spruitjes en een puree van muskaatpompoen & carpaccio van gepofte rode biet.
Op het menu: portobello's met spinazie en geitenkaas & lepelhapje met tartaar van verse makreel, munt en rode appel.
Op het menu: vol-au-vent met ovenfrietjes & marsepeinballetjes.
Op het menu: sint-jakobsnoten met passievrucht & soep van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten.
Op het menu: chateaubriand met ovenfrietjes en bearnaisesaus & witloofbootjes met kingkrab en granaatappel.
Op het menu: amandelmeelquiche met courgette, spinazie en champignons & glaasje van grijze garnaal, mango en granaatappel.
Op het menu: gemarineerde zalm met paksoi, prei en zilvervliesrijst & hapje magret de canard met citrus en balsamicodressing.
Op het menu: wortelcakejes met yoghurt-topping & mini-groentepizza's.
Op het menu: kabeljauw uit de oven met kruidenkorst, groene asperges en zeekraal & hapje van pittige langoustine.
Op het menu: eendenborstfilet met puree van peterseliewortel, veenbessensaus en cantharellen & cocktail van cava en granaatappel.
Op het menu: citroenkip met zoete aardappel, wortelslierten en spinazie & golden milk.
Op het menu: stoemp van boerenkool met gepocheerd ei en garnaaltjes & sabayon van sinaasappel met amandelen.
Op het menu: Fish and chips à la Bekkari met tartaarsaus & dessertcarpaccio met oranjebloesemwater.
Op het menu: pasta carbonara & pompoensoep met tomaat en geroosterde kikkererwten.
Op het menu: steak met chimichurri saus, geroosterde sla en trostomaat & spread van erwten, munt en pistache.
Op het menu: ovenschotel met butternut, rode biet en gegrilde halloumi & smoothie van ananas, jonge spinazie en appel.
Op het menu: gepocheerde vis in kokosmelk met paksoi en boekweitnoedels & quinoasalade met geitenkaas en shiitakes.
Op het menu: rösti van courgette en zoete aardappel met rode bietenketchup en salade van geitenkaas en tomaat & rijstpap met zilvervliesrijst.
Op het menu: maaltijdsoep met kalkoen, broccoli, Chinese kool en champignons & hartige muffins met wortel en kaas.
Op het menu: gegrild kalfsvlees met witte bonenpuree & gezonde popcorn.
Op het menu: kipblokjes met polenta, groenten en een frisse yoghurtdressing & een romantisch dessert.
Op het menu: tagliatelle met crème van knolselder, rosbief en crunch van boekweit & gegratineerde oesters.
Op het menu: hartige tomatentaart met geitenkaas & amandel-appel muffins.
Op het menu: quesadilla met kip, spinazie en maïs & wrap van ijsbergsla met guacamole, tomaat en gerookte wilde zalm.
Op het menu: rode bietpannenkoeken met lengfilet, gebakken kerstomaten en dille & limonade van blauwe bessen.
Op het menu: Indiase bloemkoolcurry met kikkererwten en mango & superfoodcrackers.
Op het menu: lamskotelet met geroosterde groenten, kervel en ansjovisdressing & gezonde energy drink.
Op het menu: Caesar salad & chocoladekoekjes op basis van quinoavlokken.
Op het menu: zeebaars op vel gebakken met tomatensaus, spitskool en pastinaakpuree & paddenstoelensoep zonder room.
Op het menu: gezonde appeltaart & hapje van courgette met zalm.
Op het menu: varkenshaasje met witloof-appelsalade, krielaardappelen in zoutkorst en een mosterdsausje.
Op het menu: tartaar van mozzarella, tomaat, rucola en zoete aardappel & alcoholvrije bloody mary.
Op het menu: gegrilde kip gemarineerd in rode curry met zoetzure salade & eenvoudige tom khai kai.
Op het menu: salade van gegrilde halloumi, peer en broccoli & kokosrotsjes met pure chocolade.
Op het menu: shakshuka & salade van haring, rode biet en appel.
Op het menu: steak met paprika, tuinbonen, babymaïs en lente-ui & volkorenwrap met avocado, mango en feta.
Op het menu: Oosterse bloemkoolsoep met kruidenolie & gevulde courgette met zongedroogde tomaatjes.
Op het menu: ovenschotel van kip met tomaten, basilicum en krielaardappelen & verloren brood met kiwi en kaki.
Op het menu: Portobello- en pitaburger met kalfsgehakt, avocado en notenmayonaise & appel-courgettesapje.
Op het menu: pittige courgetti met venusschelpen, selder en witte wijnsaus & chocolade-perentaart.
Op het menu: pladijs met bloemkool, kaassaus en jonge wortelen & seldersoep met pindakaas.
Op het menu: pasta pesto met sugarnaps en postelein & softijs van banaan met chocolade.
Op het menu: Poké Bowl met verse zalm & kiwi advocado trifle.
Op het menu: gemarineerde kipbrochette met bimi, wortel en harissa-dressing.
Op het menu: varkenshaasje met een salade van radijs, rode biet en muntpesto & pink lady sana.
Op het menu: soep van rammenas en pastinaak & Italiaanse salade met parmaham, gegrilde groenten en burrata.
Op het menu: pittige tajine van kalkoen met frisse yoghurt-muntdressing & Oosterse kruidenmix.
Op het menu: granola snacks & gezonde chocopasta met hazelnoten.
Op het menu: verrassende lunchboxideeën.
Op het menu: zeeduivel met zuiderse groenten en olijventapenade & tortilla chips met pompoendip.
Op het menu: duo van kleurrijke lenterolletjes met pittige, zoete dipsaus.
Op het menu: maaltijdsalade met vers gebakken platbrood op basis van mediterrane kruiden en yoghurt.
Op het menu: bessenmilkshake en fruitdonuts.
Op het menu: kalfssteak met patatas bravas van zoete aardappel en pittige tomatensalsa en healthy fingerfood.
Op het menu: paascupcakes met maanzaad en lemon curd & vrolijke gekleurde eieren.
Op het menu: gele paprikasoep met bieslook & granola cups met ricotta en fruit.
Op het menu: salade van jonge spinazie met mango en gegrilde halloumi & zomerse smoothie met fruitspiesje.
Op het menu: kippengehaktballetjes in tomatensaus met gegrilde aubergines en pommes duchesse & snelle toast van zoete aardappel met pindakaas en banaan.
Op het menu: instant ramensoep & snel ingemaakte komkommers.
Op het menu: lentesalade met romige citrusdressing & knapperige avocadofrietjes met wasabimayonaise.
Op het menu: chocolade-hazelnootdrink & wortelburgers met regenboogsalade.
Op het menu: chili con carne & fruitfrisco's met chocolade.
Op het menu: hartige scones met tzatziki en gerookte zalm & fruitige tabouleh van quinoa met kip.
Op het menu: rosbief met erwtjes, wortelen en pepersaus & toast met ricotta en blauwe druiven.
Op het menu: papajasmoothie & Italiaanse dip met zeven lagen.
Voedingscoach Sandra Bekkari deelt haar gezonde leefwijze met kijkend Vlaanderen. In haar keuken bereidt ze gemakkelijk gerechten, die niet veel tijd kosten en vooral lekker en gezond zijn.
Voedingscoach Sandra Bekkari deelt haar gezonde leefwijze met kijkend Vlaanderen. In haar keuken bereidt ze gemakkelijk gerechten, die niet veel tijd kosten en vooral lekker en gezond zijn.
Voedingscoach Sandra Bekkari deelt haar gezonde leefwijze met kijkend Vlaanderen. In haar keuken bereidt ze gemakkelijk gerechten, die niet veel tijd kosten en vooral lekker en gezond zijn.
Voedingscoach Sandra Bekkari deelt haar gezonde leefwijze met kijkend Vlaanderen. In haar keuken bereidt ze gemakkelijk gerechten, die niet veel tijd kosten en vooral lekker en gezond zijn.
Op het menu: Kip cordon bleu met amandelkroketten en prinsessenbonen & pompelmoesmojito.
Op het menu: Hummus on the go & aubergines met ricotta, tomatensaus en kikkererwten.
Op het menu: Zoete patat hotdog style & kleurrijk ijsdrankje om uit te lepelen.
Op het menu: Mini groentetortilla's & gegrilde zeeduivel met yoghurt-citroendressing en salsa van komkommer en mango.
Op het menu: Inspiratie voor ontbijt en tussendoortjes.
Op het menu: Lamsspiesjes met nectarine, volkoren couscous en salade & koud soepje op basis van komkommer, avocado en ananas.
Op het menu: Groentecrumble & garnalenballetjes.
Op het menu: Ketchup à la Bekkari & kleurrijke visbrochette met erwtenpasta en spinazie-muntpesto.
Op het menu: Breakfast banana split & zoete croque met blauwe bessencompote en kaas.
Op het menu: Asperges à la flamande & filet pur met concassé van tomaat, peultjes en groene asperges.
Op het menu: meloensalade met parmaham en buffelmozzarella & glaasje met plattekaas, quinoa pops en appel-kiwicompote.
Op het menu: broccoli bites & pad thai met kip en soepnoedels.
Op het menu: sticky chicken wings met maïs en zomerse salade & chiapudding met mango en frambozen.
Op het menu: 'Brainpower'-repen & risotto met kastanjechampignons, zalm en romanescokool.
Op het menu: venkel-citrussalade met kwarteleitjes & Toscaanse panzanella.
Voedingscoach Sandra Bekkari deelt haar gezonde leefwijze met kijkend Vlaanderen. In haar keuken bereidt ze gemakkelijk gerechten, die niet veel tijd kosten en vooral lekker en gezond zijn.
  • Het beste van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.